Taxi Alblasserdam

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Alblasserdam. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de regio Alblasserdam en de gehele Drechtsteden. We proberen ons te onderscheiden door een goede service en hoge kwaliteit te leveren. De deur voor u open en dicht doen en u helpen met het sjouwen van de koffers is voor vanzelfsprekend.

Vakbekwame taxichauffeurs

Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben een zeer goede stratenkennis in de regio Alblasserdam, Drechtsteden. Zij gaan altijd voor de kortste of de snelste route. Zo betaalt u nooit teveel. Deze representatieve taxichauffeurs van Taxi Noordhoek beschikken over de juiste verplichte documenten zoals de taxi pas/vergunning. Wij garanderen u daarom een veilige en ontspannen reis in de regio Noordhoek/Drechtsteden.

Taxi Drechtsteden en daarbuiten

Echter ook buiten de regio doen wij de nodige taxiritten. Wij komen bijvoorbeeld zeer regelmatig in de regio Rotterdam. We rijden ook meerdere keren per jaar naar vliegvelden in het buitenland zoals Düsseldorf Airport of de luchthaven van Brussel en Antwerpen. Taxi ritten naar onze nationale luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport zijn bijna dagelijkse kost voor ons.

Met de taxi of taxibus naar een evenement of bezienswaardigheid

In de omgeving Alblasserdam zijn diverse attracties, die u goed met een taxi zou kunnen bezoeken. U zou bijvoorbeeld met de taxi of de taxibus naar de molens op Kinderdijk kunnen reizen. U zou vervolgens op Kinderdijk fietsen kunnen huren om in de natuur te gaan fietsen. Vanuit Alblasserdam kunnen wij u ook per taxi naar het Nationale Park De Biesbosch brengen. In Alblasserdam vindt u ook de korenmolen De Hoop. Dit is nog een van de weinig graanmolens waar wekelijks 500 kg tarwe wordt vermalen tot meel. In de winkel naast de molen kunt u vers brood kopen.

Taxi alblasserdam

Vakbekwame taxichaffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind. Zonder onze professionele taxichauffeurs komt u echter nergens. Taxi Noordhoek werkt namelijk uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is immers voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer