Taxi Luchthaven Antwerpen

Voor een taxi rit van- en naar Antwerpen Airport bent u bij Taxi Noordhoek aan het juiste adres. De taxichauffeurs van Taxi Noordhoek brengen u veilig en vlot naar de luchthaven Antwerpen. De jarenlange ervaring van onze taxichauffeurs zijn een garantie voor een fijne taxi rit.

Taxi Antwerpen service

Wij maken onze klanten het graag naar hun zin. Daarom is onze dienstverlening heel belangrijk voor ons. Wij gaan tot het uiterste om u een fijne start van uw reis te geven. Het belangrijkste is natuurlijk, dat u ruim op tijd en comfortabel aankomt bij de luchthaven Antwerpen. Wij hebben een modern en goed onderhouden wagenpark met comfortabele taxi’s en taxibussen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op Taxi Noordhoek. (’s nachts op afspraak).

Taxi Luchthaven Antwerpen

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind. Zonder onze professionele taxichauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Nederland, België en Duitsland