Taxi Barendrecht

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Barendrecht. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben daarom een zeer goede stratenkennis in de regio Barendrecht.

Taxi van Barendrecht naar….

De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxi pas/vergunning. Wij garanderen u daarom een veilige en ontspannen reis. Vanuit Barendrecht rijden wij immers heel vaak naar Rotterdam The Hague Airport of naar andere bestemmingen in Rotterdam. Ook rijden wij elke week ook wel naar Luchthaven Schiphol. Bij Taxi Noordhoek kunt u bovendien een taxi van ver te voren reserveren.

Taxi Barendrecht

Vakbekwame taxichauffeurs

Bij een professionele taxi rit horen goed onderhouden en veilige taxi’s en taxibussen voor bijvoorbeeld groepsvervoer. Met altijd een professionele taxichauffeur zorgen wij voor een fijne en comfortabele taxi rit. Taxi Noordhoek werkt daarvoor uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Kortom autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer