Directievervoer

Met het VIP- en directievervoer van Taxi Noordhoek vervoeren wij u op een luxe en stijlvolle manier naar uw bestemming. Of u nu zelf vervoerd wilt worden of luxe vervoer wilt regelen voor een zakenrelatie, onze luxe wagens brengen u veilig en ruim op tijd bij uw bestemming. Doet u zaken in het buitenland? Dan kan dat natuurlijk betekenen, dat uw directie een reis met het vliegtuig moet maken. Taxi Noorhoek is ook zeer sterk in taxi vervoer naar alle vliegvelden in Nederland, België of Duitsland. Vanzelfsprekend brengen wij uw directie naar Schiphol Airport. Daarnaast vervoeren wij ook geregeld personen van bedrijven naar Luchthaven Brussel Zaventem of naar Düsseldorf Airport.

Taxi Noordhoek voor al uw zakelijkvervoer

De professionele en representatieve taxichauffeurs staan 24 uur per dag( ’s nachts op afspraak), 7 dagen per week voor u klaar. Taxi Noordhoek is vlot, servicegericht en discreet. Met het VIP- en directievervoer kunt u dus rekenen op een fijne comfortabele rit.

directievervoer

Vakbekwame taxichauffeurs

Voor directievoer hebben wij comfortabele, goed onderhouden en veilige voertuigen tot onze beschikking. Zoekt u bijvoorbeeld een taxi voor 1 persoon of een of meerdere taxibussen voor groepsvervoer? Het kan allemaal bij Taxi Noordhoek. Met onze professionele taxichauffeurs is het perfecte plaatje compleet. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs.  Zij vervoeren u daarom op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Onze taxichauffeurs hebben een geheimhoudingsplicht. U kunt vanzelfsprekend, comfortabel en vertrouwelijk nog wat werk doen op de achterbank. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek namelijk een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Op rekening rijden

N

Op naam klanten vervoeren