Taxi Giessen – Oudekerk

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Giessen – Oudekerk. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben een zeer goede stratenkennis in de regio Giessen – Oudekerk. De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld de taxi pas. Daarom garanderen wij u een veilige en ontspannen reis.

Luchthaven taxi

Bij Taxi Noordhoek vervoeren we onder andere veel passagiers naar de diverse vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Wekelijks vervoeren wij passagiers naar en van Luchthaven Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast vervoeren we ook zo nu en dan passagiers met onze taxi naar Maastricht Aachen Airport of naar de luchthaven in Brussel of Antwerpen.

Taxi alblasserdam, Taxi Giessen - Oudekerk

Vakbekwame taxichauffeurs

Wij vinden het belangrijk om ons wagenpark goed te onderhouden. Alleen op die manier kunnen wij u een veilige en comfortabele taxi rit aanbieden. Daarnaast zijn ervaren professionele taxichauffeurs voor ons een must. Taxi Noordhoek werkt namelijk uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer