Groepsvervoer

Taxi Noordhoek heeft de oplossing voor al uw vervoersuitdagingen. Naast het vervoer van particulieren zijn wij sterk in groepsvervoer. De grootte van de groep, die vervoerd moet worden, maakt voor ons niets uit. Ongeacht de bestemming zorgen wij voor een fijne ervaring tijdens de taxi rit. Onder begeleiding van onze professionele en servicegerichte taxichauffeurs kunt u rekenen op een fijne, vlotte maar vooral ook veilige taxi rit voor uw groep. Wij nemen onze verantwoordelijkheid als vervoerder serieus. We streven dan ook naar een unieke klanttevredenheid. Hierdoor verwachten wij van onze taxichauffeurs ook de toewijding om onze servicegerichtheid naar een hoger niveau te tillen.

Groepsvervoer

Vakbekwame taxichauffeurs

Als u met een grote groep ergens naar toe wilt reizen en de taxi daardoor een taxibus wordt, is het fijn als er een professionele taxichauffeur achter het stuur zit. Niet iedereen is het gewend om in een grotere auto achter het stuur te zitten.

Groepsvervoer voor sportwedstrijden of bij concerten

Ook is het handig om ons als BOB in te schakelen. Wij vervoeren u bijvoorbeeld naar een grote voetbalwedstrijd in de kuip. Daar kan uw hele gezelschap een biertje drinken tijdens de wedstrijd. Na afloop brengen wij de hele groep weer veilig thuis. Naast een professionele taxichauffeur zorgen wij ervoor, dat al onze taxibussen voor groepsvervoer goed onderhouden zijn. Veiligheid en comfort staan tenslotte voorop.

Waarom een professionele taxichauffeur?

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek namelijk een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Geen Limiet qua grootte