Taxi Hardinxveld-Giessendam

Bel Taxi Noordhoek voor een vlotte, comfortabele taxi rit in onze fijne wagens in de regio Hardinxveld-Giessendam. Onze betrouwbare en ervaren taxichauffeurs komen op tijd. Vervolgens vervoeren zij u op een prettige manier naar uw plaats van bestemming. Taxi Noordhoek staat voor kwaliteit en service met het streven naar 100% klanttevredenheid. Ons taxibedrijf staat dan ook goed bekend in Hardinxveld-Giessendam. Voor ons is het geheel normaal om de deur open en dicht te doen voor onze gasten. Gaat u op vakantie? Dan sjouwen wij natuurlijk uw koffers. Daarnaast hebben de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek naast hun servicegerichte aanpak ook de verplichte documenten zoals een taxi pas om u van een veilige en fijne reis te voorzien. Wij bieden u professionele, ontspannen ritten tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Taxi Hardinxveld Giessendam

Geniet van een comfortabele taxi

Veiligheid, comfort en service, daar draait het om bij Taxi Noordhoek. Daarom zorgen wij voor goed onderhouden taxi’s en taxibussen. Daarmee garanderen wij u immers een veilige en comfortabele taxi rit. Met de service die onze taxichauffeurs bieden, voldoen wij aan al uw wensen. WIlt u op de achterbank doorwerken aan een presentatie of aan het voorbereiden van een vergadering? Dat kan bij ons! Onze taxichauffeur zal u dan niet storen en de muziek uit doen, als u dat wenst.

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw plaats van bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. Daarom bent u  ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer