Taxi Hendrik Ido Ambacht

Taxi Noordhoek streeft dagelijks naar 100% klanttevredenheid in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Bij een taxi rit van ons zijn een goede service en kwaliteit namelijk de standaard. Met de goed onderhouden wagens zorgen wij ervoor, dat uw taxi rit ontspannen, vlot en veilig is. Door jarenlange ervaring hebben de professionele taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een zeer goede stratenkennis opgebouwd in de regio Hendrik Ido Ambacht. Onze taxi chauffeurs gaan altijd voor de snelste of de kortste route. Bij Taxi Noordhoek betaalt u daarom nooit teveel voor een taxi rit. Ook zijn zij in bezit van alle verplichte documenten zoals een taxi pas voor een veilige en efficiënte taxirit. Voor vervoer in de regio Hendrik Ido Ambacht hoeft u daarom niet verder te zoeken. Bel Taxi Noordhoek.

Taxi diensten

Wij verzorgen allerlei vervoersdiensten zoals groepsvervoer, koerierswerk en taxiritten naar de diverse vliegvelden. Wij vervoeren passagiers per taxi in onder andere Nederland zoals van en naar Schiphol. Geregeld rijden wij ook een stuk verder. Vliegvelden in Duitsland en België zijn voor ons ook bijna wekelijkse kost. We rijden bijvoorbeeld naar Düsseldorf Airport of Brussel Zaventem Airport.

taxi hendrik ido ambacht

Onderhoud en Veiligheid

De basis van een goed taxibedrijf draait om veiligheid en comfort. Klanten verwachten een veilige rit met de nodige comfort en service. Daarom laten wij ons wagenpark goed onderhouden om dat te bewerkstelligen.

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen. Dat wil zeggen, zij bieden u alle service, die u maar wenst.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer