Taxi Kinderdijk

Voor ontspannen en comfortabel taxivervoer in de regio Kinderdijk bent u met Taxi Noordhoek verzekerd van een prettige taxi rit. Taxi Noordhoek staat voor kwaliteit en service met het streven naar 100% klanttevredenheid. De taxi chauffeurs van Taxi Noordhoek zijn representatief, professioneel en hebben een goede stratenkennis in de regio Kinderdijk. Daarom hebben de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek naast hun servicegerichte aanpak ook de verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxivergunning. Daarom garanderen wij u een fijne reis en betaalbare taxi rit in de regio Kinderdijk. Wist u trouwens, dat de molens op Kinderdijk Unesco Wereld Erfgoed zijn? De molens zijn kortom een toeristische attractie, die u gezien moet hebben. Wij van Taxi Noordhoek brengen u daarom graag naar Kinderdijk.

Taxi Diensten

Als taxi centrale Noordhoek bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

Daarnaast hebben wij een uitgebreide taxi airport service. Wij brengen u naar de bekende luchthavens in heel Nederland zoals Luchthaven Schiphol, maar ook naar vliegvelden in Duitsland en België.

Vanaf Kinderdijk kunnen wij groepen mensen met onze taxibus naar Rotterdam The Hague Airport brengen. Ook kunnen wij u als luchthaven taxi van Rotterdam Airport weer naar huis brengen in Kinderdijk.

 

molens op de kinderdijk

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele taxichauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer