Taxi Nieuwpoort

Taxi Noordhoek verzorgt taxi vervoer voor iedereen in de regio Nieuwpoort. Wij zijn namelijk  een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in deze branche. Standaard bieden wij een goede service en kwaliteit. Daarom hebben onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs om die reden een zeer goede stratenkennis in de regio Nieuwpoort. U komt bij altijd op tijd via de kortste of de snelste route. Daarom betaalt u nooit teveel voor uw taxi rit. De representatieve taxichauffeurs beschikken ook over de juiste verplichte documenten zoals een taxi pas. Dat is namelijk in onze bedrijfsfilosofie een garantie voor een veilige en ontspannen reis. Vanaf Nieuwpoort kunnen wij u bijvoorbeeld naar Gorinchem vervoeren. Ook een taxi rit vanaf Nieuwpoort naar Rotterdam voeren wij regelmatig uit..

Taxi diensten

Taxi Noordhoek heeft een steengoede taxi airport service. Wij vervoeren wekelijks onze passagiers met de taxi of taxibus naar de bekendste vliegvelden in Nederland. Hierbij moet u denken vliegvelden zoals bijvoorbeeld: Luchthaven Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven en Maastricht Airport.

Wilt u met een groep mensen naar een vliegveld of naar een sportwedstrijd of ander evenement? Taxi Noordhoek heeft meerdere taxibussen tot zijn beschikking. Daarmee kunnen we met gemak grote groepen mensen vervoeren van bijvoorbeeld rond de 20 mensen. U kunt met een groep mensen bijvoorbeeld in de taxibus naar de Kuip in Rotterdam of Ahoy reizen.

Koerierdienst

Ook werken wij geregeld als koeriersdienst en hebben wij een crew service. Bij zakelijk vervoer kunnen wij u namelijk directievervoer aanbieden via op rekening rijden.

Taxi Nieuwpoort, Nieuwport Taxi

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Daarom hebben zij allemaal een taxivergunning behaald. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer