Taxi Noordeloos

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Noordeloos. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. De deur open houden of de koffers tillen, is voor ons vanzelfsprekend. Daarom hebben onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs een zeer goede stratenkennis in de regio Noordeloos. Zij rijden altijd de kortste of de snelste route. Op die wijze betaal u nooit teveel bij Taxi Noordhoek. De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals de taxivergunning. Op die manier garanderen wij u een comfortabele en veilige reis.

Groepsvervoer

Het kan voorkomen, dat u per groep ergens naar toe wilt reizen. U houdt een familievakantie en wilt met een groep mensen naar het vliegveld gebracht worden. U wilt met een groep mensen naar een concert of een sportwedstrijd. Voor dit soort gelegenheden hebben wij een taxibus voor u en uw vrienden beschikbaar. Mooi voordeel is, dat u ook geen BOB nodig heeft. Dat zijn wij namelijk al! Met een taxibus brengen wij u en uw familie naar het door u uitgekozen vliegveld. Dat kan zijn Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport of Airport Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook Luchthaven Brussel.

Zakelijk taxi vervoer

In ons zakelijk taxi vervoer kunnen wij ook de directie van uw bedrijf van en naar het vliegveld vervoeren. Dit kan op basis van rekening rijden. Aan het eind van de maand krijgt u in dit geval dan een nette factuur van ons.

Taxi Alblasserdam, Taxi Noordeloos

Service, comfort en veiligheid

Wij willen als taxibedrijf een goede service verlenen. Daarom laten wij onze taxi´s en taxibussen regelmatig onderhouden. Zo bent u verzekerd van een veilige en comfortabele taxi rit van en naar Noordeloos. Een professionele taxichauffeur doet de rest en verleent u de service, die u verdient. Wij passen alles aan naar uw wensen. Wilt u een raampje open of de muziek aan of uit? Het kan allemaal bij Taxi Noordhoek.

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming.. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

Taxi diensten

Taxi Noordhoek biedt verschillende taxi diensten aan. Ten eerste vervoeren wij particulieren per taxi. Ten tweede zijn we sterk in zakelijkvervoer. Wij kunnen u directie vervoer op basis van rekening rijden aanbieden. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor Crew Service.

Airport Taxi

Gaat u een vliegreis maken? Taxi Noordhoek kan u 24/7 per taxi vervoeren naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Wist u dat u ook kunt vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport? De meeste gemaakte taxi ritten naar vliegvelden zijn natuurlijk naar Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer