Noordhoek

Op rekening rijden

Airport  Tarieven

Rotterdam Airport
v.a   € 69,-

Schiphol Airport
v.a   € 129,-

Eindhoven Airport
v.a   € 129,-

Brussel Zaventem
v.a   € 199,-

Düsseldorf Airport
v.a   € 299,-

Op rekening rijden

Taxi Noordhoek biedt onze zakelijke klanten het gemak om op rekening te rijden. Hierdoor kunt u uw medewerkers en/of gasten vervoeren zonder gedoe. De passagier kan zich richten op de plaats van bestemming en hoeft zich niet druk te maken over de kosten op dat moment.

Onze klanten maken door onze servicegerichtheid en punctualiteit regelmatig opnieuw gebruik van onze diensten. Daarom hebben wij besloten om voor deze dienst geen extra kosten in rekening te brengen. Voor het gemak kunt u kiezen om wekelijks of maandelijks een factuur te ontvangen en is het afrekenen in de taxi niet meer nodig.

Vakbekwame taxichaffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Op rekening rijden

N

Op naam klanten vervoeren