Taxi Oud Alblas

Taxi Noordhoek is de juiste partij voor een snelle en comfortabele taxi rit in de regio Oud-Alblas. De klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Oud Alblas weten door hun jarenlange ervaring de beste routes te vinden in de regio Oud Alblas. Zij nemen altijd de snelste of de kortste route. Zo betaalt u nooit teveel voor een taxi rit bij Taxi Noordhoek. Door deze ervaring zijn onze taxichauffeurs zeer betrouwbaar, efficiënt en stellen zij veiligheid voorop. Zij brengen u in een representatieve en goed onderhouden wagen naar uw bestemming voor een scherpe prijs. Maak gebruik van onze servicegerichte diensten en ervaar een fijne en vlotte rit van of naar uw bestemming met Taxi Noordhoek.

Taxi diensten

Natuurlijk rijden wij veel taxi ritten in de Drechtsteden zoals Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Echter ook buiten de Drechtsteden zijn wij steeds vaker te vinden. Onze airport service is bijvoorbeeld zeer hoog aangeschreven. Wij brengen veel reizigers naar Schiphol, maar ook naar vliegvelden zoals Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Ook kunt u ons als koerier inhuren of gebruik maken van onze crew service diensten.

Taxi Noordhoek kan u vanuit Oud Alblas ook naar een festival of een evenement in de buurt brengen. Bent u met een gezelschap? Dan kunnen we u bijvoorbeeld met een taxibus naar Kinderdijk vervoeren om de oud Hollandse molens te bewonderen. Ook een rond rit met een taxibus langs alle interessante plekken in Rotterdam kan u regelen bij Taxi Noordhoek. Wij zijn namelijk zeer sterk in groepsvervoer. Gaat u met een groep vrienden op vakantie? Taxi Noordhoek kan u en uw vrienden naar Schiphol brengen of naar Rotterdam The Hague Airport.

 

Een rij huizen in oud alblas

Vakbekwame taxichaffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer