Taxi Oud Alblas

Taxi Noordhoek is de juiste partij voor een snelle en comfortabele  taxi rit in de regio Oud-Alblas. De klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Oud Alblas weten door hun jarenlange ervaring de beste routes te vinden in de regio Oud Alblas. Door deze ervaring zijn onze taxichauffeurs zeer betrouwbaar, efficiënt en stellen zij veiligheid voorop. Zij brengen u in een representatieve en goed onderhouden wagen naar uw bestemming voor een scherpe prijs. Maak gebruik van onze servicegerichte diensten en ervaar een fijne en vlotte rit naar uw bestemming met Taxi Oud Alblas.

Taxi diensten

Natuurlijk rijden wij veel taxi ritten in de Drechtsteden zoals Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Echter ook buiten de Drechtsteden zijn wij steeds vaker te vinden. Onze airport service is bijvoorbeeld zeer hoog aangeschreven. Wij brengen veel reizigers naar Schiphol, maar ook naar vliegvelden zoals Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Ook kunt u ons als koerier inhuren of gebruik maken van onze crew service diensten.

Een rij huizen in oud alblas

Vakbekwame taxichaffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer