Taxi Papendrecht

Taxi Noordhoek streeft naar 100% klanttevredenheid. Onze taxichauffeurs hebben naast hun servicegerichte aanpak ook een scherp oog voor veiligheid. Met onze betrouwbare wagens kunt u er vanuit gaan dat u snel en op tijd aankomt op uw bestemming in Papendrecht of in de rest van de Drechtsteden. De klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Papendrecht zijn zeer ervaren en bekend met de regio Papendrecht. Geniet van een ontspannen en een vlotte rit met Taxi Papendrecht.

Taxi Diensten Papendrecht

Bij Taxi Noordhoek is de airport service van zeer hoog niveau. Wij vervoeren onze passagiers naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Een taxirit vanuit Papendrecht naar Luchthaven Schiphol is onze nummer 1 bestemming. Verder bieden wij ook nog groepsvervoer, zakelijkvervoer en crewservice aan. U kunt ons tevens inhuren als koerierdienst. Het maakt ons niet uit of het nu 50 km rijden is of meer dan 1000 km. Wij regelen het voor u!

Taxi papendrecht

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer