Taxi Paris – Charles de Gaulle Airport

Taxi Noordhoek biedt scherp geprijsde taxi ritten aan van- en naar Parijs Charles de Gaulle Airport. Omdat wij van tevoren goed alles met u doornemen, hoeft u geen verrassingen te verwachten tijdens uw taxi rit naar het vliegveld. Onze taxi chauffeurs zijn niet alleen representatief en professioneel, maar ook zeer pro-actief. Zij houden vooraf de route goed in de gaten om eventuele drukte te omzeilen en u ruim op tijd naar uw bestemming te brengen. Onze professionele taxichauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar (’s nachts op afspraak) in de moderne en comfortabele wagens van Taxi Noordhoek.

Taxi Parijs

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren met de service die u verdient. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

Airport taxi – Taxi Parijs

Naast het vliegveld in Parijs, vervoeren wij ook veel passagiers al dan niet in groepsverband naar andere vliegvelden in Nederland, België en Duitsland.

N

Personen auto’s en taxi bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Nederland, België & Duitsland