Rotterdam Airport Taxi

Voor een fijne en vlotte taxirit naar Rotterdam Airport zit u goed bij Taxi Noordhoek. Onze professionele chauffeurs staan 24/7 (’s nachts op afspraak) voor u klaar. Zij hebben naast een servicegerichte aanpak ook de ervaring om u op een efficiënte en ontspannen manier met een taxi of taxibus te vervoeren naar Rotterdam The Hague Airport. De representatieve goed onderhouden wagens zorgen voor het comfort en de taxichauffeur voor de klantvriendelijkheid. Deze mix zorgt ervoor, dat uw reis goed begint met Taxi Noordhoek.

Airport Taxi

Gaat u met een groep vrienden of familie op vakantie? Reserveer dan een taxibus bij ons. Wij kunnen grote groepen mensen naar de luchthaven brengen. Het spreekt natuurlijk voor zich, dat we u op de terugreis ook weer van het vliegveld naar huis kunnen brengen. Gedurende de gehele reis houden wij uw vluchtnummer in de gaten. Zo hoeft u niet onnodig te wachten.

 

Taxi Rotterdam Airport

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier met een taxi of taxibus naar Rotterdam The Hague Airport. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen. Het meest belangrijke is natuurlijk, dat u op tijd voor uw vlucht bent. Om die reden zetten we u ruim van te voren af op de luchthaven.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Nederland, België en Duitsland