Schiphol airport

Voor het vervoer met de taxi naar Schiphol Airport zit u in de Drechtsteden en omstreken met Taxi Noordhoek aan het juiste adres. Wij ontvangen veel mooie berichten van onze passagiers, die gebruik maken van onze Schiphol Service. Deze dienst staat bij onze klanten bekend als een fijne manier om de reis te starten.

Wij stemmen de planning goed af met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De ervaring van onze taxichauffeurs zorgen ervoor, dat wij een oplossing hebben voor bijna elke vervoersuitdaging. Wij houden uw vluchtnummer en het verkeer van tevoren goed in de gaten, zodat wij proactief kunnen schakelen indien dat nodig is. Begin uw reis goed met de Schiphol service van Taxi Noordhoek.

Taxi naar Schiphol Airport

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier met de taxi of taxibus naar Schiphol Airport vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen. Met onze Schiphol service bent u ruimschoots op tijd op Schiphol om u vlucht te halen.

N

Personen auto’s en taxibussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Nederland, België en Duitsland