Luchthaven

Schiphol

Airport  Tarieven

Rotterdam Airport
v.a   € 69,-

Schiphol Airport
v.a   € 129,-

Eindhoven Airport
v.a   € 129,-

Brussel Zaventem
v.a   € 199,-

Düsseldorf Airport
v.a   € 299,-

Schiphol airport

Voor het vervoer naar Schiphol Airport zit u in de Drechtsteden en omstreken met Taxi Noordhoek aan het juiste adres. Wij ontvangen veel mooie berichten van onze passagiers die gebruik maken van onze Schiphol Service. Deze dienst staat bij onze klanten bekend als een fijne manier om de reis te starten.

Wij stemmen de planning goed af met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De ervaring van onze chauffeurs zorgen ervoor dat wij een oplossing hebben voor bijna elke vervoersuitdaging. Wij houden uw vluchtnummer en het verkeer van tevoren goed in de gaten, zodat wij pro-actief kunnen schakelen indien dat nodig is. Begin uw reis goed met de Schiphol dienst van Taxi Noordhoek.

Vakbekwame taxichaffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Nederland, België & Duitsland