RegioTaxi Sliedrecht

Taxi Noordhoek verzorgt betaalbare en comfortabele taxiritten in de regio Sliedrecht. De professionele en vakbekwame taxichauffeurs van Regiotaxi Noordhoek hebben een goede stratenkennis in de regio Sliedrecht. U komt op tijd en veilig aan bij uw bestemming. Onze taxichauffeurs kiezen altijd de kortste of de snelste route. Dat zorgt ervoor, dat u nooit teveel betaalt voor een taxirit. Onze regio taxi staat voor kwaliteit en service. Wij brengen u van deur tot deur, helpen u met uw bagage en zijn stil of juist niet, als u dat wenst. Taxi Noordhoek streeft namelijk naar 100% klanttevredenheid. Dat zorgt er tevens voor, dat onze passagiers graag weer opnieuw gebruik maken van onze diensten.

Taxi Diensten

Bij Regiotaxi Sliedrecht bieden we een heleboel diverse taxidiensten aan. Wilt u met uw vrienden op stap naar een feest of een sportevenement en wil niemand de BOB zijn? Schakel de Regiotaxi Sliedrecht bij Noordhoek in en wij komen uw vrienden en uzelf natuurlijk ophalen met 1 of meerdere taxibussen. Ook onze Airport Service is van hoog niveau. Gaat u op vakantie en moet u vliegen? Schakel ons in en wij zorgen, dat u aan de start van uw reis ruim op tijd op het vliegveld zoals Luchthaven Schiphol bent. Ook voor koeriersdiensten en een crew service bent u bij Taxi Noordhoek aan het juiste adres. 

Taxi Sliedrecht

Vakbekwame taxichauffeurs bij regioTaxi Sliedrecht

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming in Sliedrecht en de rest van de Drechtsteden vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer