Taxi Brandwijk

Taxi Noordhoek is de juiste partij voor een ontspannen en een veilige taxi rit in de regio Brandwijk. Onze servicegerichte aanpak en scherpe tarieven zorgen ervoor, dat u een ontspannen aankomst heeft bij uw bestemming. Onze vakbekwame taxichauffeurs van Taxi Noordhoek hebben immers door hun jarenlange ervaring een zeer goede stratenkennis in de regio Brandwijk.

Brug in taxi brandwijk

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige taxi´s en taxibussen vervoeren wij u op comfortabele wijze naar uw plek van bestemming. Zonder onze professionele taxichauffeurs komen we echter nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is immers voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

Taxi diensten

Airport Taxi

Taxi Noordhoek vervoert ook passagiers naar de vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Van Schiphol Airport, Eindhoven Airport tot de luchthaven Brussel Zaventem of Düsseldorf Airport; Taxi Noordhoek vervoert u en of uw vrienden naar de luchthaven van uw keuze.

Directievervoer

Het zou ook kunnen, dat de directie van uw bedrijf naar het buitenland moet voor een zakentrip. Bij Taxi Noordhoek kunt u daarvoor op rekening betalen. U heeft daardoor geen gedoe met geld in de wagen. Aan het eind van de maand krijgt u netjes een factuur. Zo komt u directie uitgerust en relaxed aan bij zijn of haar relatie.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer