Taxi Dordrecht

Taxi Noordhoek verzorgt vlotte en veilige taxi ritten in de regio Dordrecht. De taxichauffeurs van Taxi Dordrecht staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Voor alle vervoersuitdagingen in de regio Dordrecht en omstreken hebben wij een oplossing. Onze betrouwbare en ervaren taxichauffeurs van Taxi Noordhoek komen op tijd en vervoeren u op een snelle en comfortabele manier naar uw bestemming. Wij nemen onze dienstverlening zeer serieus. Onze passagiers zijn belangrijk. Daarom streeft Taxi Noordhoek naar 100% klanttevredenheid. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Wij geven daarom net dat beetje extra service.

Airport Taxi

Wij vervoeren onze passagiers naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Denk daarbij aan Luchthaven Schiphol, maar ook aan Brussel Airport of Düsseldorf Airport. Onze taxi tarieven zijn schappelijk en concurrerend.

Overige taxi diensten

Taxi Dordrecht

Vakbekwame taxichauffeurs

Twee punten zijn van belang in onze dienstverlening. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en veilig. Daarnaast rijden er alleen maar professionele taxichauffeurs voor ons. Zij hebben om die reden allemaal een taxi pas.  Op basis van deze 2 voorwaarden kunnen wij ons klanten een comfortabele taxi rit aanbieden

Professionele taxichauffeurs bij Taxi Dordrecht

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en taxibussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer