Taxi Dordrecht

Taxi Noordhoek verzorgt vlotte en veilige taxi ritten in de regio Dordrecht. De taxichauffeurs van Taxi Dordrecht staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Voor alle vervoersuitdagingen in de regio Dordrecht en omstreken hebben wij een oplossing. Onze betrouwbare en ervaren taxichauffeurs van Taxi Noordhoek komen op tijd en vervoeren u op een snelle en comfortabele manier naar uw bestemming. Wij nemen onze dienstverlening zeer serieus. Onze passagiers zijn daarin zeer belangrijk voor ons. Daarom streeft Taxi Noordhoek naar 100% klanttevredenheid. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Wij geven daarom net dat beetje extra service. De deur open en dicht en helpen met de koffers sjouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Taxi Albert Schweitzer Ziekenhuis

Als u naar een belangrijke afspraak moet in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, dan is u laten rijden vaak de beste optie. Op tijd en zonder stress zetten wij u met onze taxi voor het ziekenhuis af.

Airport Taxi

Wij vervoeren onze passagiers naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Denk daarbij aan Luchthaven Schiphol, maar ook aan Brussel Airport of Düsseldorf Airport. Onze taxi tarieven zijn schappelijk en concurrerend.

Overige taxi diensten

Taxi naar Dordrecht

Het is het meer dan waard om eens met de taxi naar Dordrecht te reizen. Dordt heeft namelijk alles. Het is een van de oudste steden van Nederland met een prachtig historisch centrum. Dordrecht is omgeven door mooie natuur en prachtige landschappen. Het is echt een ideale plek om mooie wandelingen in de natuur te maken.

Evenementen in Dordrecht

Tevens organiseert Dordrecht regelmatig verschillende evenementen en festivals, waaronder Dordt in Stoom, een groot maritiem evenement met stoomschepen, en de Kerstmarkt. Deze evenementen trekken veel bezoekers aan en zorgen voor een levendige sfeer in de stad. Daarnaast heeft Dordrecht een bloeiende kunstscène, met diverse galeries en musea. Het Dordrechts Museum is een belangrijk museum met een uitgebreide collectie schilderijen en kunstvoorwerpen, waaronder werken van de 17e-eeuwse Nederlandse meesters. Er zijn dus genoeg redenen om een keer met de taxi naar Dordrecht af te reizen.

Taxi reserveren bij Taxi Noordhoek

Bent u enthousiast geraakt over Dordrecht? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. U kunt nu een taxi reserveren bij Taxi Noordhoek voor een onvergetelijke in Dordrecht en omgeving.

 

Taxi Dordrecht

Vakbekwame taxichauffeurs

Twee punten zijn van belang in onze dienstverlening. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en veilig. Daarnaast rijden er alleen maar professionele taxichauffeurs voor ons. Zij hebben om die reden allemaal een taxi pas.  Op basis van deze 2 voorwaarden kunnen wij ons klanten een comfortabele taxi rit aanbieden

Professionele taxichauffeurs bij Taxi Dordrecht

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen. Zij hebben tevens een grote wegenkennis in de regio Dordrecht. Onze taxi chauffeurs nemen daardoor altijd de snelste of de kortste weg. Op die manier betaalt u nooit teveel bij Taxi Noordhoek.

Hoe dichter bij Dordt hoe leuker wordt

Dordrecht is een van de oudste steden in Nederland. Er is dan ook veel te doen in Dordrecht. De stad werd al groot in de middeleeuwen. In Dordrecht is een ruim aanbod aan musea, restaurants en bijzondere winkeltjes. Kortom een stad die uitnodigt om te bezoeken! Ook vinden er vele evenementen plaats. Persoonlijk ging de schrijver van deze pagina altijd met zijn vader naar Dordt in Stoom ook de jaarlijkse triatlon in de Biesbosch is gaaf. Ook het Mount Bier festival en het Schuim bier festival zijn bijzonder gezellige evenementen. Tot slot heeft Dordrecht verschillende musea zoals bijvoorbeeld het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn en het Onderwijsmuseum. Onze taxichauffeurs kennen alle leuke evenementen en alle leuke plekjes in Dordrecht. Zij kunnen u en uw gezelschap comfortabel met de taxi of de taxibus naar Dordrecht vervoeren. Aan het eind van de dag rijden we u ook graag weer vanuit Dordrecht terug naar huis.

N

Personen auto’s en taxibussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer