Taxi Giessenburg

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Giessenburg. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben een zeer goede stratenkennis in de regio Giessenburg. De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxivergunning. Daarom garanderen wij u een veilige en ontspannen reis.

Taxi Alblasserdam, Taxi Giessenburg

Vakbekwame taxichauffeurs

Wij onderhouden ons wagenpark goed. Veiligheid en comfort zijn namelijk twee belangrijke factoren in onze dienstverlening. Om maximale service te bieden, zetten wij alleen zeer ervaren taxichauffeurs in. Zij houden werkelijk waar alles in de gaten om uw taxirit zo comfortabel mogelijk te maken.

Waarom een professionele taxichauffeur?

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

Taxi diensten

Naast de particuliere markt rijden we ook veel voor zakelijkvervoer / groepsvervoer. In het zakelijk vervoer kunt u op rekening rijden. Zo heeft u geen gedoe met betalen in de taxi. U krijgt namelijk maandelijks netjes een factuur toegestuurd.

Airport Taxi

Wekelijks rijden we met onze passagiers naar alle bekende vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Waarbij de meest gekozen bestemming toch wel Rotterdam, The Hague Airport en Schiphol is.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer