Taxi Gorinchem

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Gorinchem. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben een zeer goede stratenkennis in de regio Gorinchem. De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals een taxi pas. Wij garanderen u daarom een veilige en ontspannen reis.

Taxi diensten

Taxi Noordhoek is sterk in groepsvervoer. Wilt u bijvoorbeeld met een groep vrienden naar een wedstrijd van Feyenoord in Rotterdam? Bij taxi Noordhoek bestelt of reserveert u een taxibus, zodat u gezamenlijk naar de wedstrijd kunt reizen en weer terug naar huis. Op die manier heeft u ook geen BOB nodig.

Zakelijkvervoer

Ook zakelijk zou u extra vervoer nodig kunnen hebben. Een zakelijke relatie van Schiphol halen? Dat kan met Taxi Noordhoek! Verder vervoeren we nog veel vaker passagiers richting de diverse vliegvelden. Denk hierbij als voorbeeld aan:

  1. Schiphol Airport
  2. Eindhoven Airport
  3. Rotterdam Airport
  4. Maastricht Aachen Airport
  5. Düsseldorf Airport
  6. Brussel Zaventem Airport
Taxi alblasserdam, Taxi Gorinchem

Vakbekwame taxichauffeurs

Onze dienstverlening en service is van een hoog niveau. Dat kunnen wij aanbieden door te zorgen voor goed onderhouden en veilige voertuigen. Een professionele taxichauffeur doet vervolgens de rest. 

Waarom een professionele taxichauffeur?

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer