Taxi Goudriaan

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Goudriaan. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxichauffeurs hebben namelijk een zeer goede stratenkennis in de regio Goudriaan. Deze representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxivergunning. Wij garanderen u daarom een veilige en ontspannen reis.

Taxi diensten

Groepsvervoer, directievervoer en vervoer naar de diverse luchthavens zoals Schiphol, Taxi Noordhoek draait er zijn hand niet voor om. Bel 078-6410909 voor meer informatie.

Taxi Alblasserdam, Taxi Goudriaan

Veiligheid en comfort

Veiligheid, comfort en een professionele taxichauffeur maken een goede taxi rit. Wij zorgen ervoor dat ons wagenpark altijd goed onderhouden is. Een goede auto is de basisvoorwaarde voor een veilige en comfortabele taxi rit.

Vakbekwame taxichauffeurs

Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxichauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming brengen. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer