Taxi Hoornaar

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Hoornaar. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxi chauffeurs hebben daarom een zeer goede stratenkennis in de regio Hoornaar. De representatieve taxichauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxi vergunning. Wij garanderen u daarom een veilige en ontspannen reis.

Taxi Alblasserdam, Taxi Hoornaar

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden -en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs. Deze taxichauffeurs brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen Comfortabel voor een prettig tarief reist u met Taxi Noordhoek naar uw plek van bestemming.

Taxi diensten

Wij vervoeren particulieren met onze taxi´s. We zijn echter ook sterk in het groepsvervoer. Wilt u met een groep naar een popconcert of naar een sportevenement? Wij zijn in dat geval de BOB en brengen u na afloop weer veilig naar huis. Taxi Noordhoek fungeert ook als koeriersdienst. Wij brengen u pakket of product over zowel kleine als lange afstanden op de plek waar u maar wilt.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer