Taxi Langerak

Taxi Noordhoek verzorgt taxivervoer voor iedereen in de regio Langerak. Wij zijn een professioneel taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Een goede service en kwaliteit is daarbij onze standaard. Onze vakbekwame en professionele taxi chauffeurs hebben een zeer goede stratenkennis in de regio Langerak. Zij rijden met u de kortste of snelste route. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is voor een taxi rit van Taxi Noordhoek.  De representatieve taxi chauffeurs beschikken over de juiste verplichte documenten zoals bijvoorbeeld een taxivergunning. Daarom garanderen wij u een veilige en ontspannen taxi rit van en naar Langerak.

Taxi Alblasserdam, Taxi Langerak

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen reist u op een veilige en comfortabele naar uw plek van bestemming. Onze professionele taxi chauffeurs zorgen voor de extra service. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Autorijden is immers voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

Taxi diensten

Voor elke aangelegenheid waar u vervoer voor nodigt heeft, kunt u daarom terecht bij Taxi Noordhoek. Voor grote groepen hebben we bijvoorbeeld taxibussen beschikbaar. U kunt ons ook inschakelen voor directievervoer of als koeriersdienst. Bij zakelijk vervoer kunt u bijvoorbeeld op rekening rijden. U hoeft dan niet af te rekenen in de taxi. Wij sturen u om die reden maandelijks een factuur.

Airport taxi

Daarnaast zijn we ook zeer sterk als airport taxi. Wij rijden bijvoorbeeld 24/7 van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. We rijden wekelijks naar vliegvelden zoals Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Bovendien brengen wij ook steeds vaker personen naar de luchthaven in Brussel of naar Düsseldorf.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer