Taxi Molenaarsgraaf

Taxi Noordhoek is een ervaren taxibedrijf dat staat voor veilig, vlot en comfortabel vervoer. Door onze jarenlange ervaring in de taxi branche bieden wij een goede service, maatwerk en scherpe tarieven aan. Wij zetten de juiste muziek op, doen de deur voor u open en dicht en sjouwen met uw koffers. Dit is voor ons vanzelfsprekend! Veiligheid is voor ons zeer belangrijk. Daarom zijn onze moderne en representatieve wagens altijd goed onderhouden. Combineer dit vervolgens met onze klantvriendelijke chauffeurs en u kunt rekenen op een ontspannen taxi rit bij Taxi Noordhoek.

Taxi diensten

Wij bieden ontzettend veel taxi diensten aan om onze klanten te vervoeren. Gaat u op vakantie? Wij zijn een ontzettend sterke Airport Taxi. We vervoeren namelijk passagiers van en naar elke vliegveld in Nederland, België en Duitsland. Met veel plezier rijden wij u 24/7 naar de volgende vliegvelden:

Groepsvervoer

Er zijn tal van redenen om met een groep mensen op pad te gaan. Misschien wilt u op vakantie met familie of vrienden. Of u wilt met vrienden naar een popconcert of een groot sport evenement. U kunt Taxi Noordhoek inschakelen om met een taxibus met een chauffeur als BOB hier naar toe te gaan. Wij rijden bijvoorbeeld vaak naar De Kuip of naar Ahoy in Rotterdam.

Zakelijk taxi vervoer

Ook op zakelijk gebied timmeren wij aardig aan de weg. Heeft u een groot internationaal bedrijf en moet u regelmatig naar het buitenland? Of krijgt u gasten over de vloer, die van Schiphol moeten worden afgehaald? Taxi Noordhoek kan u hiermee van dienst zijn. Directie vervoer is bijvoorbeeld altijd op rekening. Geen gedoe met geld in de wagen, maar netjes aan het eind van de maand een factuur op de mat.

Koeriersdienst

Tot slot kunt u ons ook inschakelen als koerier dienst en Crew service.

brug in het dorp molenaarsgraaf

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen en onze professionele taxi chauffeurs bieden wij u een goede taxi rit van en naar Molenaarsgraaf aan. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer