Taxi Nieuw-Lekkerland

Taxi Noordhoek verzorgt taxi vervoer voor iedereen in de regio Nieuw-Lekkerland en omstreken. Door de jarenlange ervaring van onze professionele taxichauffeurs hebben zij al een zeer goede stratenkennis opgebouwd in de regio Nieuw-Lekkerland. Wij staan daarbij 24/7 voor u klaar met onze moderne en goed onderhouden wagens. Met ons rijdt u altijd comfortabel, veilig en betaalbaar. Wat uw bestemming ook mag zijn, bel Taxi Noordhoek voor een taxi rit van en naar Nieuw-Lekkerland.

Taxi Nieuw-Lekkerland

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komen we nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

Taxi diensten

Naast een airport taxi zijn wij ook sterk in zakelijk vervoer. Heeft u extra ondersteuning nodig bij het vervoer van uw directie? Bij zakelijk vervoer kunt u als extra service op rekening rijden. Of heeft u een koerierdienst nodig? Neem dan contact met ons op.

 

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer