noordhoek

Taxi Noordhoek

Professionele taxichauffeurs in comfortabele taxi´s

Bij Taxi Noordhoek bent u aan het juiste adres voor goedkope taxi ritten in de regio Noordhoek. Wij zijn een professioneel taxibedrijf, die al jarenlang actief is in deze branche. Bij ons staan dan ook een goede service en kwaliteit hoog in het vaandel. Van nature houden wij de deur open voor onze klanten en sjouwen we met de koffers als dat nodig is. De taxi’s in de regio Noordhoek worden daarnaast bestuurd door vakbekwame professionele taxichauffeurs. Zij beschikken namelijk over de verplichte documenten voor taxichauffeurs zoals een taxi pas. Door jarenlange ervaring in de Drechtsteden en daar buiten, hebben zij een zeer goede stratenkennis opgebouwd. Zij rijden altijd de kortste of snelste route. Voor een taxirit bij Taxi Noordhoek betaalt u daarom nooit teveel.

Taxi diensten

Bij ons kunt u de volgende diensten afnemen:

  1. Groepsvervoer
  2. Directievervoer (op rekening rijden een optie)
  3. Koeriersdienst
  4. Crew Service
  5. Airport Service

Wij zijn een gespecialiseerde Airport Service. Wij vervoeren wekelijks onze passagiers naar de bekende luchthavens zoals Luchthaven Schiphol, maar bijvoorbeeld ook naar Brussel Airport.

Zakelijk taxi vervoer

Zakelijk taxivervoer is ook goed geregeld bij Taxi Noordhoek. Met directievervoer kunt u bijvoorbeeld op rekening rijden. Dan heeft u geen gedoe meer met betalen in de taxi. U krijgt dan wel natuurlijk aan het eind van de maand een factuur.

Taxi Noordhoek

Ervaren, vakbekwame taxichauffeurs

De taxichauffeurs van Taxi Noordhoek hebben namelijk een jarenlange ervaring hebben in de taxibranche in de regio Papendrecht. Zij kunnen u via de snelste en goedkoopste route vervoeren van locatie A naar locatie B. Wanneer u een taxi bij Taxi Noordhoek bestelt, weet u dat het goed zit! Wij staan altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar! Ook wanneer u ons telefonisch benadert, zorgen wij ervoor, dat wij binnen 30 minuten bij u op de afgesproken locatie zijn.

Reserveren