Taxi Ottoland

Taxi Noordhoek verzorgt voor u een vlotte en comfortabele taxi rit in onze fijne wagens. Onze betrouwbare en ervaren taxichauffeurs komen op tijd. Vervolgens vervoeren zij u op een prettige manier naar uw bestemming vanuit Ottoland. Service, veiligheid en stiptheid staan bij ons altijd voorop. Wij bieden u daarom vakkundige en ontspannen taxi ritten van en naar Ottoland tegen scherpe tarieven. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week. Reserveer nu uw taxi en vertel ons uw vervoersuitdaging. Wij lossen het voor u op!

Een brug in Taxi Ottoland

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen zorgen wij voor een comfortabele en veilige taxi rit. Door onze professionele taxichauffeurs bieden we net dat beetje extra service. Wij houden de deur voor u open, zorgen voor gepaste muziek en sjouwen met de koffers als dat nodig is. Daarom werkt Taxi Noordhoek uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

Diensten Taxi Ottoland

Wij zijn een gespecialiseerde airport taxi. Vanuit Ottoland brengen wij u naar de volgende vliegvelden:

Zakelijk vervoer

Bij Taxi Noordhoek hebben we ook diverse diensten voor zakelijk vervoer. U kunt het vervoer van uw directie uitbesteden. Daarnaast kunt u ons als koeriersdienst inschakelen of gebruik maken van onze crew service activiteiten.

Taxi diensten

Een paar van onze diensten willen we hier er even uitlichten. Wilt u met familie of vrienden naar een groot sportevenement of naar een concert. Het is bij Taxi Noordhoek mogelijk om gebruik te maken van groepsvervoer. U reist dan gezamenlijk met een taxibus of meerdere taxibussen naar het evenement waar u graag naar toe wilt. Na afloop brengen wij u ook weer terug naar Ottoland. Dit doen we natuurlijk nuchter en veilig. Zo kan iedereen een biertje nemen zonder zorgen. We kunnen u bijvoorbeeld naar de Kuip brengen of naar Ahoy in Rotterdam.

Airport Taxi

Taxi Noordhoek is ook sterk in het vervoer naar de luchthaven. Wij brengen onze passagiers naar alle vliegvelden in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport en Eindhoven Airport. Steeds vaker rijden wij ook richting Düsseldorf Airport en Brussel Zaventem Airport.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer