Taxi Molenwaard

Taxi Noordhoek rijdt regelmatig met de taxi van en naar Molenwaard. Daarbij zijn we zeer gefocust op klantvriendelijkheid en kwaliteit. Klant is koning! U kunt bij ons op de achterbank doorwerken en bijvoorbeeld een vergadering voorbereiden. Onze klanten zijn de baas over de radio. U kunt de muziek van uw keuze laten spelen of de radio in zijn geheel uitzetten. Door jarenlange ervaring in de regio Molenlanden brengen onze taxi chauffeurs u per taxi veilig en snel naar uw bestemming. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop. Daarom zijn onze voertuigen modern en goed onderhouden. Daardoor rijdt u altijd comfortabel, veilig en betaalbaar naar uw bestemming. Dat kan bijvoorbeeld Gorinchem of Dordrecht zijn. We rijden bovendien ook regelmatig naar Rotterdam. We vervoeren vaak passagiers naar De Kuip of naar Ahoy in Rotterdam. AL met al rijdt Taxi Noordhoek veel in de regio Drechtsteden, maar daarnaast komen wij met onze comfortabele taxi’s ook veel buiten de regio.

Molenwaard

Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en comfortabele voertuigen vervoeren wij u veilig van locatie A naar locatie B. Taxi Noordhoek werkt namelijk uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Bij Taxi Noordhoek werken wij uitsluitend met gecertificeerde taxichauffeurs, die in het bezit zijn van een taxi pas. Overtuigd? Boek dan nu een taxi bij ons om naar Molenwaard te reizen.

Taxi Noordhoek diensten

Bij Taxi Noordhoek vervoeren we particulieren. We zijn echter ook zeer sterk in groepsvervoer en zakelijkvervoer. Onze aller grootste specialiteit is echter het taxivervoer naar vliegvelden. Wij vervoeren u bijvoorbeeld met gemak met de taxi naar Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport of naar Eindhoven Airport. Bovendien rijden wij in onze comfortabele taxi’s ook regelmatig naar vliegvelden in het buitenland zoals bijvoorbeeld Luchthaven Brussel Zaventem of Düsseldorf Airport.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer