Taxi Wijngaarden

Voor de taxi ritten in de regio Wijngaarden bent u bij Taxi Noordhoek aan het juiste adres. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Goede service en kwaliteit zijn bij ons de standaard. Door de jarenlange ervaring hebben onze chauffeurs van Taxi Noordhoek een zeer goede stratenkennis in de regio Wijngaarden. Onze taxi chauffeurs nemen altijd de kortste of de snelste route. Voor een taxi rit door Taxi Noordhoek betaalt u daarom nooit teveel. Onze taxi’s in de regio Wijngaarden worden uitsluitend bestuurd door professionele en vakbekwame chauffeurs. Zij hebben altijd een taxi pas.

Taxi diensten

Wij zijn een gespecialiseerde Airport Taxi. Wij rijden naar alle vliegvelden in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan: Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport of Maastricht Aachen Airport.

Ook rijden wij steeds vaker met onze passagiers naar Airport Brussel Zaventem, Düsseldorf Airport en Keulen Airport.

Zakelijk taxi vervoer

Wilt u het taxi vervoer van uw directie in de regio Wijngaarden op professionele wijze geregeld hebben? Neem dan contact op met Taxi Noordhoek. U kunt bij ons heel makkelijk op rekening rijden.

Taxi Wijngaarden

Vakbekwame taxichauffeurs bij Taxi Wijngaarden

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen vervoeren wij onze passagiers op een veilige manier tegen een goed tarief. Met onze professionele chauffeurs geven we dat stukje extra service. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame chauffeurs. Zij vervoeren u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek immers een tweede natuur. Daarom bent u bij ons altijd in goede handen.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer