Taxi Zwijndrecht

Taxi Noordhoek staat voor scherp geprijsde en comfortabele taxi diensten in de regio Zwijndrecht. Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche bieden wij onze klanten een goede service en klantvriendelijke dienstverlening in Zwijndrecht en omstreken. De veiligheid van onze passagiers is natuurlijk voor ons zeer belangrijk. De taxichauffeurs van Taxi Noordhoek zijn in het bezit van de juiste documenten. Zij hebben allemaal een taxipas. De moderne en representatieve wagens van Taxi Noordhoek zijn altijd goed onderhouden. Taxibus nodig van of naar Zwijndrecht? Bel Taxi Noordhoek!

Taxi in Zwijndrecht

Zwijndrecht is een rustige plaats onder de rook van Rotterdam en tegenover Dordrecht. Ondanks zijn stedelijke karakter heeft Zwijndrecht ook diverse groene gebieden waar bewoners van kunnen genieten. Het Develpark is een populaire bestemming en biedt prachtige wandel- en fietspaden, een kinderboerderij en een speeltuin. Daarnaast zijn er ook andere natuurgebieden in de omgeving, zoals het Sandelingen-Ambachtse Bos en het Waalbos, die perfect zijn voor ontspanning in de natuur. Wij brengen u graag met onze taxi naar Zwijndrecht voor een mooie wandeling.

Evenementen in Zwijndrecht

Zomerfestivals: In de zomer vinden er vaak festivals en evenementen plaats in Zwijndrecht. Een voorbeeld hiervan is het Zomerfestival Zwijndrecht, dat een mix biedt van muziekoptredens, kraampjes, attracties en andere activiteiten voor het hele gezin. Culturele evenementen: Zwijndrecht heeft ook culturele evenementen die de lokale kunst en creativiteit vieren. Dit kunnen bijvoorbeeld kunsttentoonstellingen, theater- en dansvoorstellingen of muziekconcerten zijn. Wij brengen u er graag heen.

 

Taxi Zwijndrecht

Taxi Noordhoek – Zwijndrecht – Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komt u echter nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

Groepsvervoer

Taxi Noordhoek is sterk in groepsvervoer. Wij kunnen bijvoorbeeld een taxibus voor u en uw gezelschap regelen. Daarmee kunnen we u vanuit Zwijndrecht naar Dordrecht rijden. In Dordrecht zijn vele evenementen gedurende het jaar, die het bezoeken meer dan waard zijn. Ook kunnen we u vanuit Zwijndrecht naar De Biesbosch vervoeren voor een mooie dag in de natuur. Heeft u familie op bezoek? Dan kunnen we u bijvoorbeeld met een taxibus naar de Molens in Kinderdijk brengen. De molens behoren tot het Unesco Wereld Erfgoed en zijn een bezoek meer dan waard. In Zwijndrecht wonen ook veel Feyenoord fans. Bij Taxi Noordhoek kunnen wij u en uw vrienden vanuit Zwijndrecht naar de Kuip in Rotterdam brengen. Na afloop van de wedstrijd en wat biertjes verder brengen wij u ook weer terug naar Zwijndrecht.

Ziekenhuis vervoer

Wij brengen heel vaak passagiers vanuit Zwijndrecht met de taxi naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. U bent zo ruim op tijd voor uw belangrijke afspraken.

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer