Taxi centrale in Zwijndrecht

Taxi Noordhoek staat voor scherp geprijsde en comfortabele taxi diensten in de regio Zwijndrecht. Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche bieden wij onze klanten een goede service en klantvriendelijke dienstverlening in Zwijndrecht en omstreken. De veiligheid van onze passagiers is natuurlijk voor ons zeer belangrijk. De taxichauffeurs van Taxi Noordhoek zijn in het bezit van de juiste documenten. Zij hebben allemaal een taxipas. De moderne en representatieve wagens van Taxi Noordhoek zijn altijd goed onderhouden. Taxibus nodig van of naar Zwijndrecht? Bel Taxi Noordhoek!

Taxi Zwijndrecht

Taxi Noordhoek – Zwijndrecht – Vakbekwame taxichauffeurs

Met onze goed onderhouden en veilige voertuigen komt u al een heel eind, zonder onze professionele chauffeurs komt u echter nergens. Taxi Noordhoek werkt uitsluitend met zeer professionele en vakbekwame taxi chauffeurs, die u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming vervoeren. Autorijden is voor de taxichauffeurs van Taxi Noordhoek een tweede natuur. U bent daarom bij ons altijd in goede handen.

Groepsvervoer

Taxi Noordhoek is sterk in groepsvervoer. Wij kunnen bijvoorbeeld een taxibus voor u en uw gezelschap regelen. Daarmee kunnen we u vanuit Zwijndrecht naar Dordrecht rijden. In Dordrecht zijn vele evenementen gedurende het jaar, die het bezoeken meer dan waard zijn. Ook kunnen we u vanuit Zwijndrecht naar De Biesbosch vervoeren voor een mooie dag in de natuur. Heeft u familie op bezoek? Dan kunnen we u bijvoorbeeld met een taxibus naar de Molens in Kinderdijk brengen. De molens behoren tot het Unesco Wereld Erfgoed en zijn een bezoek meer dan waard. In Zwijndrecht wonen ook veel Feyenoord fans. Bij Taxi Noordhoek kunnen wij u en uw vrienden vanuit Zwijndrecht naar de Kuip in Rotterdam brengen. Na afloop van de wedstrijd en wat biertjes verder brengen wij u ook weer terug naar Zwijndrecht. 

N

Personen auto’s en bussen

N

Pinnen, contant & Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer