Luchthaven taxi

Een fijne reis begint met het luchthaven vervoer van Taxi Noordhoek. Punctualiteit en een goede dienstverlening zijn erg belangrijk om uw reis ontspannen te beginnen. Door de inzet van moderne wagens en klantvriendelijke chauffeurs kunt u rekenen op Taxi Noordhoek. Bij aankomst houden wij uw vluchtnummer scherp in de gaten. Op die manier komen u en wij niet voor verrassingen te staan. 

Luchthaven taxi naar

Wij brengen u naar elk vliegveld, die u maar wenst in Nederland, Duitsland en België. Vanuit de Drechtsteden en omgeving brengen wij wekelijks passagiers naar Schiphol Airport. Ook Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn regelmatig onze bestemming.

Luchthaven taxi

Altijd beschikbaar

Wij werken uitsluitend met professionele, vakbekwame en representatieve taxichauffeurs. Zo kunnen wij u garanderen, dat u altijd de beste service krijgt. Ook zijn wij altijd op tijd! Het moet natuurlijk niet gebeuren, dat u te laat aankomt op de luchthaven en daardoor uw vlucht mist. Taxi Noordhoek staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om u veilig en snel van- en naar de luchthavens te vervoeren zoals bijvoorbeeld Schiphol Airport. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

N

Nederland, Duitsland en België

N

Pinnen, contant en Creditcard

N

Standaard, Zakelijk en Groepsvervoer